Tärkeintä minulle työssäni on tyytyväinen asiakas. Osaamisen lisäksi lupaan rennon ja ystävällisen ilmapiirin, jossa luomme luontevat ja tyylikkäät kuvat. Nautin ihmisten kohtaamisesta, persoonallisten kuvien suunnittelusta ja ottamisesta, ammattitaitoisesta kuvankäsittelystä ja valmiiden tuotteiden ihailusta. Minulle kaikki keikat ovat tärkeitä ja mielenkiintoisia. Monipuolisuus onkin ollut itselleni aina avainasia, kun olen kehittänyt itseäni kuvaajana.

Häiden kuvaamisessa minua kiehtoo monipuolisuus, aidot hetket, tunteet sekä erilaisten ihmisten kohtaaminen. Jokaiset häät ovat erilaiset ja haluan tallentaa ne juuri sellaisina kuin ne tapahtuvat niin, että katsoja voi vielä vuosienkin päästä tuntea hyppäävänsä takaisin tuohon taianomaiseen päivään. Yhdistelen kuvissa dokumentaarista sekä elokuvien innoittamaa tyyliä.

Valitsemalla minut hääkuvaajaksi, voitte keskittyä nauttimaan ainutlaatuisesta päivästänne läheistenne seurassa. Saatte päivästänne upean kokoelman ikimuistoisia kuvia, joiden ääreen on mukavaa palata vielä vuosienkin jälkeen muistelemaan tuota ainutlaatuista päivää.

Olipa toiveenanne hääkuvaus Helsingissä, Espoossa, Vantaalla tai muualla päin Suomea ottakaa rohkeasti yhteyttä. Keskustellaan yhdessä tulevista häistänne ja toiveistanne kuvauksen suhteen. Kaimo