Kameran takana

Tervetuloa kuvasivuilleni!

Isokuva.fi on video-ja valokuvauspalvelua tarjoava pariskunta, Kaimo ja Helen. Olemme valokuvanneet ja videoinut yhdessä jo 11 vuotta. Saat käyttöösi tiimin, jonka lopputulokseen voit luottaa ja jonka kanssa onnistut valokuvissa että videoissa varmasti.
Hyvä ilmapiiri näkyy tuotannossa.Tarjontaamme kuulu kaiken kuvaus, sekä yritysten kuvaustarpeet Uusimaalle ja kuvauspakettiin sopien pidemmälläkin.
Pidämme tästä hommasta ja paneudumme työhömme innolla. Meistä on hienoa tallentaa ikimuistoinen hääpäivänne tai saada lapsistanne juuri heidän näköisiään kuvia.

 

 

 

 

 

Tällä hetkellä kuvaan liikkuvalla kuvauskalustollani asiakkaan / kuvauskohteen lokaatiossa, miljöössä sisä- tai ulkotiloissa, tai muussa vastaavassa sopivassa ympäristössä.

Valokuvauksen parissa rakennettu tekninen ymmärrys optiikasta, valotuksesta, kameroiden toiminnasta ja sommittelussa on suoraan hyödyttänyt minua videohommien parissa.

Vakaissa käsissämme syntyy oivaltavaa ja huomiotaherättävää sisältöä, joka elää ja jää mieleen. Yhteistyön rakentaminen kanssamme on helppoa ja riskitöntä. Takaamme sataprosenttisesti lupaamamme laadun: emme veloita ratkaisuista, joiden takana et halua seistä. Ota siis rohkeasti yhteyttä ja kysy tarjousta.

Kaimo

Valokuvaus, tuodanto.

Helen

Videokuvaaja

error: Content is protected !!