Videokuvaus-tuotanto

Kun elämän tärkeimmät hetket on taltioitu digitaalisena elokuvana, ne voi elää aina halutessaan uudelleen yhtä kirkkaina ja kauniina. Liikkuvan kuvan ja äänen avulla muistot todellakin elävät. Juhlien taltiointi on erittäin haastava tehtävä, joka vaatii oikeita työvälineitä ja harjaantunutta silmää.

Häävideo

Häävideo on vertaansa vailla oleva muisto hääpäivästänne. Videointi onnistuu ongelmitta säälä kun säälä. Videon kuvaamisessa käytetään aina vähintään kahta kameraa ja äänet saadaan talteen huomaamattomilla langattomilla mikrofoneilla. Kuvauksessa käytetään myös dronea säävarauksin. 10h häävideopaketteihin kuuluu suunnittelupalaveri, jossa voimme käydä läpi toiveitanne videon suhteen. Loistavan idean jatkumo on tinkimätön toteutus – korkealaatuinen videokuvaus ja huolellinen leikkaus.

Tässä lyhyt video Kristiinan ja Nathanielan upeasta päivästä

pisem

Ilmakuva Elokuvamaisuutta häävideoihin saadaan käyttämällä ilmakuvausta. Ilmakuvan käyttäminen häävideoissa on pääsääntö eikä poikkeus, joten varmistu että valitsemasi videokuvaaja tarjoaa myös tämän palvelun (ilman lisämaksua tietenkin!).

Laadukas valokuvaus, videokuvaus, kopterikuvaus ja koko videotuotanto samasta paikasta valmiiksi editoituna ja käsiteltynä.